Huisfeest

Zo’n vier weken terug (of was het nu 5 weken, te lang niks bijgewerkt elk geval op mijn weblog), ging ik naar een huisfeest toe op de studentenflat IBB.
Het thema van het feest was (dacht ik) ‘After Midnight’. Via onderandere wandkleden en attributen hadden ze een fraaie inrichting van Middeleeuwse kerker gemaakt. Veel bewoners liepen verkleed rond als onder andere ridder, jonkvrouw of schot ala Braveheart.
Het feest was buitengewoon geslaagd, vond ik zelf. In de keuken stond een tap waar je zelf bier uit komt tappen. Bij de uitgang stond een fooienpot, waar je (vrijwillig dus) geld in kon gooien.
Ik zat begin van de avond met enkele vrienden in een kamer met een fraaie galg en guillotine. In de buurt van de WC kwam ik een meisje tegen, met wie ik daarna vrijwel de hele avond was. De avond was erg geslaagd, met haar telefoonnummer (alleen) ben ik naar huisgegaan.
Een week later belde ik haar, om af te spreken voor een vrijdag. Later kwam ik er achter dat ik toen ook een ‘clustermeeting’ had van mijn werk (bedrijfsuitje dus). Ik was net begonnen met mijn baan, en ik had me dus al opgegeven en wilde er toch wel naar toe gaan. Enigzins besluiteloos besloot ik niet af te zeggen, maar belde haar (het meisje) dat ik wat later zou komen vanwege bedrijfsuitje. Iets van 9 uur, bel wel als ik op weg ben. Tenminste ik kon me vaag herrinneren dat ik dat zei, maar misschien dacht ik dat ook alleen.
Om 9 uur was ik nog niet, en belde ze om me te vragen waar ik bleef. Ik was meegereden met iemand. Met OV leek me wat te traag gaan, maar kon uiteindelijk meerijden met iemand. Voordat die weg was, werd het al weer wat later. Uiteindelijk was ik pas iets na 10en er veels te laat dus. Ze was er gelukkig toch nog wel, ze was wat vriendinnen tegengekomen.
De tweede ontmoeting was er toch niet een echte connectie, om het zo te zeggen. Het was een gezellige avond. We spraken af om volgende week nog een keer te ontmoeten, daar is het niet van gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: